Om oss

Historien vår startet med en ung balsfjording på slutten av 1960-tallet og dette ble til starten på et selskap med lang fartstid og gode tradisjoner i nord.


I dag er ESM et av flere selskap under konsernet MÅ Holding. Konsernet er eid av grunnlegger Einar Sørensen og daglig leder i ESM Jon Egil Sørensen. Vi har vokst til å bli en solid aktør i bygg- og anleggsbransjen, med om lag 40 ansatte. Selskapets virkeområder er Nordland, Troms og Finnmark, med hovedtyngde i Tromsøregionen.


Vi jobber for stat, kommune, små og store utbyggere og entreprenører og på prosjekter for oss selv.


ESM har vært medlem av Maskinentreprenørenes forbund siden 1981, og er godkjent lærebedrift. Vi har som mål og til en hver tid ha minimum 10% lærlinger i arbeidsgruppen, i tillegg har vi opptil flere praksiskandidater og vi er stolt over å ha mottatt utmerkelsen "årets opplæringsbedrift i Troms" i både 2011 og 2016. Så dersom du går med en drøm om å ta fagbrev innenfor en av våre fagområder og har lyst å være med på vårt team, er det bare å ta kontakt.


Bedriftens mål er hele tiden å være i forkant av markedet gjennom kontinuerlig innovasjon og utvikling på alle våre fagområder. Nettopp derfor er ingen jobb for stor eller for liten for ESM. Vi har løsningen på din utfordring - enten den er på land eller til vanns.